Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 17:58 - Мои мисли.
Автор: haidut Категория: Други   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
0



 МОИ МИСЛИ И РАЗЯСНЕНИЯ ОТНОСНО БЪЛГАРЩИНАТА И БЪЛГАРИЯ.
Не смятам че това би станало с избиването или вкарването в затвора на депутатите. Да те не са стока, но нещата не опират само и единствено до тях.
Като начало тря бва да си възстановим народността. За да можем отново да се наричаме наистина българи и да сме наистина такива. А това значи да се избавим от всичките западни и далекоизточни или близкоизточни и въобще чужди: култури, влияния, обичаи и порядки, които от българи ни направиха небългари и модерни хора по народност граждани на света и общочовеци. Това е пътя за очистване на народността и връщането и в първоначалното някогашно състояние.  И знайте че само заради това че сме си върнали отново народността , дето се вика само за едното име, Господ може съществено да ни помилва.
Работа. Работа всеки ден. Работа за съзиждане и възраждане на България, но не окултна или ненормална България, а тази , която е тя всъщност. България на православните християни и българските скромни различни от холивудските традиции и култура.
Нашата текуща задача да бъде , да подготвим осмислим и постелем пътя за връщането на българщината с личен пример и всеотдайност. Да се покаем, в най-широкия смисъл на думата за безаконията ни и отстъпленията ни от вяра и народност, а не фанатично да твърдиме че сме имали право. Нека спрем да смятаме че грешките ни и вмъкването в българщината на чисто американски и ненормални порядки са правилно дело. Не е редно някоя да си нарисува на ноктите, като маймуна българското знаме и това да се смята за патриотизъм , или пък друга се разголила, омотала се в знамето и айде тя е родолюбец с номер едно. Ми така утре някоя ще си татуира на онази работа знамето или някой национален герой и ще е вече недостижима в патриотизма си. Хора нека осъзнаем кое е нормално и кое не, кое е наистина българско и кое не. Някой си се гордеел с това и онова, но гордостта не е българска черта, преди да се американизираме и обезродиме тя се е смятала за нещо лошо и зло. И още много има за разясняване, но ще го направим по-нататъка.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: haidut
Категория: Други
Прочетен: 71099
Постинги: 85
Коментари: 70
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930