Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 18:04 - Ако ставаше с избори ,отдавна да са забранени.
Автор: haidut Категория: Други   
Прочетен: 747 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ.... или възможно ли е чрез гласуване да стане нещо ? ___________________ __________________
Много хора главно атакисти, а и доста други : си мислят че ако достатъчно хора гласуват за тяхната партия и нещата може да се променят. Не ви ли се струва че е прекалено лесно, удобно и просто а ?
Вярвате ли наистина че може да стане с избори ?
Да видим кои седят зад банките,  печатането на пари, САЩ ЕС и Европа.
Седят хора подготвяли нещата от хилядолетия, да не ви се вярва, ама е така. Те са успели да превземат федералният резерв на САЩ, самата им страна, както и самата Европа. Те командват всички големи разузнавателни и други служби за сигурност в света. Командват и банковите системи, а също и цялата световна политика. С една дума това са хора със свръх-власт, умения, знания, познания, досиета за всеки и сички. И някои си мислят че могат само ей така с едно глупаво гласуване да ги победят и да си върнат страната . Мога да кажа само едно зловещо ха-ха-ха !!!
Не е възможно тези хора да бъдат победени в измислената и спускана от тях система, със средствата , които те ви лъжат че ви дават чрез медиите. Пореден пример е Гърция. Всички мислеха че гърците само с едно гласуване са победили и готово, отиват в брикс и тези :сатанистите " изгарят с парите и мераците. Само че видяхте че върпеки ОХи-то не-то им другаря Ципрас вдигна бялото знаме. Според мене предварително е бил уговорен и само е разигравал цирк за пред гръцкият народ.
Сега да помислим как може тези хора да бъдат победени. На този и онзи свят единствената абсалютна величина е само Бог, те сатанистите и господаря им Сатаната не са абсалютни и от там и непобедими. Не могат обаче да бъдат победени в тяхната игра с правилата и възможностите, които дават те.
На практика желаещите да ги победят не трябва да играят в тяхната игра и с техните правила и методи. Според мене добра идея е да не се гласува, но не е осъществима. Просто винаги ще има кои да гласуват: пенсионери, цигани, турци, заблудени атакисти , патриоти и уж националисти.
Другият вариант е страшен и на никого няма да му хареса и се нарича въоръжена съпротива. За това обаче се иска народ готов да се бие и мре до дупка, нещо което нямаме в момента почти никъде по света. Има и още един реален вариант, но е: бавен, труден, дългосрочен и изисква всеотдайност. Трябва да се гледа какво най-много мразят световните сатанисти. Според мои наблюдения те мразят най-много културите на народите. Под култура не разбирам спусканите от същите сатанисти, театър, балет, малет, симфонична музика и т.н. щуротии. Под култура имам пред вид: преданията на народите, верата им, облеклата им, празниците, начина на комуникиране помежду членовете на даден народ, обичаите, светогледа  и т.н.
През 20-ти век имаше едно огромно отстъпление от тези народни култури. За това особено помогнаха идеологиите от които най-унищожителна за културата на даденият народ за мене се оказа национал-социализма. Да и комунизма подмени нашата народна култура, смесвайки я с окултизъм,подменяйки православните ни обичаи, натрапвайки ни нестинари,кукери и мартеници, ама нацизма направо изтри народната култура на немци и австрийци.
На практика ние българите след комунизма и сега с тази демокрация така се променихме : че сме доста различни от някогашните българи. Напоследък обаче се забелязват определени тенденции,към завръщането към българското. Трябва да отбележа че световният сатанизъм чрез нашите олигарси действа добре и тука. Става дума за дружество Традиция, уж патриотично. ама....освен носиите и оръжията няма нищо родолюбиво в тази традиция, а създателите и са бивши служители на ДС.
Та според мене трябва възраждане-  връщане назад в  и към българското,  с лека промяна , защото хората не са същите, но лека промяна не цялостна. И чак след това ново възраждане, вече може да се мисли за освобождение от новите поробители, оправяне на България и начини по които това да стане. Ето защо ми се струва смешен всеки народен спасител , който няма даже народна носия. Който се занимава само и единствено с политиканстване и политика. Въпроса не е само политически и не може да бъде решен с политически средства. След обезродяването на народите през 20-ти век въпроса е преди всичко културен. Ето за това гърците останаха с пръст в устата, смятаха че с едно елементарно гласуване ще победят системата.
Та първо възраждането на даденият народ и след това останалото. Лично ние българите сме щастливи да имаме много герои и един наричан Левски. Неговата система е на практика възможно най-добрата за освобождаване създавана някога на тази земя. За да се осъществи обаче първо трябва отново да станеме българи, каквито сме били някога, иначе няма да проработи. Не случайно този Левски макар да се споменава постоянно си остава непознат за българите. Да хората не знаят кой е на практика той и какво е сътворил и какво е искал да направи още, но не е успял поради обесването му.
та с избори няма да стане. Идете направете си носия, купете си по един български нож: каракулак или кама,  изхарчете някой лев , върнете се към корените си, но не тези окултните дето ви ги представят за български, а истинските и тогава вече може да мислите за промени и свобода и т.н.
Знам че много хора няма да харесат написаното от мене. Не е бързо, не е удобно, не е чудотворно. Да но е единственият възможен начин. Който иска да разбира, който иска да не разбира - ваша си работа.
Отдавна ме сърбеха пръстите да го напиша и го направих.



Гласувай:
0



1. siainia - Господ на силите
16.12.2015 18:24
Царя ще дойде скоро и всички ще се оправят !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: haidut
Категория: Други
Прочетен: 71118
Постинги: 85
Коментари: 70
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930